Wolviltkaft

Vorig jaar december ben ik bij Hermine geweest om samen met mijn zus een dagje te vilten. Vanwege de studie kwam het er niet van om het boekje meteen af te maken. Dat heb ik nu gedaan en dit is het resultaat. De bloem is de sluiting. De steel hebben we heel lang gelaten om deze om de bloem te kunnen leggen zodat het boekje dicht kan. Het was nog een hele klus om de bladzijde een beetje netjes in de kaft te krijgen. Het was erg gezellig en leuk om te doen maar ik denk dat mijn hart toch meer bij de stempels ligt.

Last year December  I visited Hermine to play with wool to felt. I made a cover for a booklet. Because of my study, I couldn’t find the time to finish it. So I finished it now. This is the result. The stem of the flower is very long to wrap around the flower to close the booklet.

Advertenties

Over inkypawprint

My name is Jeanette and I am a stamp and mixed media fan. I love being busy with inks, paints, paper, colorpencils, crayons and so on.
Dit bericht werd geplaatst in Mixed media. Bookmark de permalink .

Een reactie op Wolviltkaft

  1. Yvon zegt:

    Wat gezellig dat je weer terug bent in knutselland! Misschien dat je stempelen dan leuker vindt, maar dit ziet er wel heel leuk en goed uit hoor! Erg leuk als boekenkaft en de sluiting van de bloem is echt heel gaaf!!!
    Groetjes van Yvon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s